Márkák 6 márka

Mutat 1 - 6 / 6
 • Bobrick

  A közösségi mosdóblokk-kiegészítők gyártói közül a Bobrick 1906 óta képviseli a minőségi, elegáns termékek vonalát. Az amerikai vállalat 86 országot szolgál ki gyártmányaival, minőségi kiegészítői és piperetárgyai az egész világon fellelhetőek a csúcsminőségre törekvő létesítményekben.Bobrick logó

 • Dan Dryer

  Több mint 30 éves tapasztalattal a háta mögött a Dan Dryer a mosdóblokk-felszerelések egyik nagy beszállítója. Kézszárítóik Nagy teljesítményüknek és stílusos megjelenésüknek köszönhetően fellelhetőek szerte a világban.

  Dan_Dryer_logo.jpg

  0 termék

 • Fumagalli

  Az 1962 óta közösségi mosdóblokk-kiegészítőkkel foglalkozó Fumagalli az olasz minőséget jelenti a kézszárítógyártók között. Klasszikus kivitelű kézszárítóik ötvözik a klasszikus kézszárítók megbízhatóságát a stílusos megjelenéssel, így minden igényes közösségi vizesblokkhoz megtalálható a megfelelő alternatíva.

  Fumagalli

 • Mediclinics

  A Mediclinics 1974 óta foglalkozik mosdóblokk kiegészítőkkel. A sok éves tapasztalat eredménye az itt látható kiváló termékvonaluk. A spanyol cég környezettudatos üzletpolitikája és MediGREEN programja bolygónk védelmét biztosítja, melyet ISO 9001-es szabvány és egyéb tanúsítványok biztosítanak.

  Mediclinics

 • Sortiment

  Sortiment saját márkás termékeink a világ minden részéről összegyűjtött kisebb gyártók termékei, akik gazdaságos áraikkal és friss, új ötleteikkel hívták fel magukra a figyelmet. Forradalmi megoldások, vadonatúj formák, egyedi kialakítások!

  További termékeink:

  www.sortiment.hu

  Sortiment
 • World Dryer

  A ma is működő cégek közül a World Dryer volt az első, amelyik elkezdett kézszárítók gyártásával foglalkozni. A cég mára több, mint 60 év tapasztalattal rendelkezik minőségi kézszárítók gyártásában. Termékeik a kézszárítók élvonalát képviselik.

  World Dryer kézszárítók

Mutat 1 - 6 / 6