SZÁLLÍTÁS

Személyes átvétel

Termékeink telephelyünkön, a 1037 Budapest, Bécsi út 467-469. szám alatt vehetők át.

Előre kifizetett terméket csak a vásárló cég bélyegzőjével rendelkező személynek áll módunkban kiadni. Amennyiben ez nem megoldható, kérjük keresse munkatársainkat.

Szállítás futárszolgálattal

Cégünk partnere a Pannon XP futárszolgálat. A szállításra vonatkozó aktuális díjak megtekinthetők a futárszolgálat honlapján. Utánvéttel történő fizetés esetén a futárszolgálat készpénzkezelési díjat számít fel, melynek összege az áru értékének 1%-a, de minimum 500 Ft.

FIZETÉS

Fizetés előre utalással

Előre átutalással történő fizetés esetén társaságunk a megrendelést követően előlegbekérőt állít ki. Az átutaláskor kérjük, a közlemény rovatba az előlegbekérő számát szíveskedjenek feltüntetni.

Az áru átadását/feladását/megrendelését kizárólag a pontos összeg bankszámlánkra történő beérkezését követően tudjuk elkezdeni.

Kizárólag az előlegbekérőn történő Vevő számlájáról indított átutalást tudjuk elfogadni, magánszemély bankszámlájáról indított utalást nem.

Fizetés átvételkor, készpénzben

A megrendelt, raktáron lévő termékek ellenértékét átvételkor, készpénzben is fizethetik.

Felhívjuk figyelmüket, hogy cégünknél bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.

Fizetés utánvéttel

Utánvéttel történő fizetés esetén a szállítási költséget és a készpénzkezelési díjat az áru kiszállításkor kell kifizetni a futárnak, amiről a futár számlát állít ki.

A készpénzkezelési díj összege az áru értékének 1%-a, de minimum 500 Ft.