Lista rendezése gyártónként Bobrick

A közösségi mosdóblokk-kiegészítők gyártói közül a Bobrick 1906 óta képviseli a minőségi, elegáns termékek vonalát. Az amerikai vállalat 86 országot szolgál ki gyártmányaival, minőségi kiegészítői és piperetárgyai az egész világon fellelhetőek a csúcsminőségre törekvő létesítményekben.Bobrick logó
A közösségi mosdóblokk-kiegészítők gyártói közül a Bobrick 1906 óta képviseli a minőségi, elegáns termékek vonalát. Az amerikai vállalat 86 országot szolgál ki gyártmányaival, minőségi kiegészítői és piperetárgyai az egész világon fellelhetőek a csúcsminőségre törekvő létesítményekben.


Egyedi megjelenésük segít kialakítani a mosdóblokk stílusos megjelenését. Rozsdamentes házuknak és a gyártó mögötti több, mint 100 éves tapasztalatnak köszönhető kiváló anyagválasztásnak köszönhetően strapabíró, hosszú távú választást jelentenek az igényesebb épületek tervezői és üzemeltetői számára.


Másik honlapunkon megtalálható egyéb piperetermékeik segítségével a vizesblokk egységes képének kialakítása is gond nélkül megvalósítható!


A gyártó honlapja:
www.bobrick.com


Bobrick logó

Bővebben
Mutat 1 - 5 / 5
Mutat 1 - 5 / 5